Happy halloween!




Ja idag är det halloween. Stockholm vimlar av folk som är utklädda till allt från änglar till pingviner (Jo, jag satt bredvid en snubbe i en gigantisk pingvindräkt på spårvagnen) Populärast är dock djävulshornen, även i år. Hade jag gått ut idag hade jag velat klä ut mig till catwoman hahha eller poison ivy (för alla vet att hon äger upp catwoman^^) Jag är fullkomligt galen i att klä ut mig. Det är så himla roligt! Men vad är väl en bal på slottet? =) Fast jag ska inte klaga. Jag är helt slut och har jobbat tills 24. Ska bli skönt att komma i säng och få sova ut. Jag har dessutom fått Läckbergs nya bok av mamma. Har läst alla hennes böcker och tycker att hon är en trollbindande författarinna. Har slukat vissa utav hennes böcker på knappt en vecka. Den senaste heter fyrvaktaren och jag är redan fast efter bara några sidor.

En passande, och väldigt bra, film just nu är "a nightmare before christmas" Har ni inte redan sett den så se den nu! En av mina favoriter. I mina yngre år var jag kär i Jack ;) Han är lite charmig. Och lång (...jag har problem)



Love it! Godnatt och festa inte ihjäl er hemma i Cluj!! Jag hoppas ni lägger upp massa bilder på facebook/era bloggar så jag kan se alla kostymer :D:D Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar