Elin Krantz


Är väldigt skakad över mordet på Elin Krantz. Inte minst för att jag själv har varit med om samma påhopp på spårvagnen då jag åkt hem i Göteborg. Veronica jag hoppas att detta får dig att låta bli att åka spårvagn hem sent på natten igen.

För er som inte vet vad som hänt:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7871990.ab

Det blir en allt klarare verklighet att man inte kan gå ut hur som helst som ung tjej i Sverige. Det gör mig så förbannad att jag knappt orkar skriva om det. Kan vi införa dödsstraff för sådana djur som kan göra så här mot en flicka?

Jag kan inte ens föreställa mig hennes sista minuter i livet. Vilket grymt öde.... Jag har inga ord.


10 kommentarer:

Anonym sa...

Såna här idioter borde hängas!

Alexandra sa...

Utan tvekan

Anonym sa...

Håller med. Dax för oss normala män att ställa oss upp för att få slut på detta jävla elände. Det är bara fega män som sitter kvar i soffan och beklagar sig.
Ingen jävel ska röra eller ofreda våra tjejer.

Ett pannskott, sen hem till afrika med honom

Anonym sa...

fucking rasist anonym.

Anonym sa...

Pedofiler borde steriliseras och inte få ha kvar deras k.kar!!

Kaj Johansson sa...

Rasistiska slag- och glåport är väl det minsta man behöver i det här läget. Fundera i stället på vad ni tror att det är för faktorer som utlöser sådana här hemska händelser. Hur tror ni att den personen fungerar och tänker som gör sådana hemska saker. Han eller hon är säkert inte ensam om det, finns säkert flera individer som är kapabla till sådana dåd. Vi måste naturligtvis ta reda på orsakerna till händelsen och förebygga att fler brott kan utföras.

Kan det vara ett systemfel någonstans om vi hela tiden håller på att utveckla människor till att bli våldsverkare. Då hjälper det inte att vi skjuter en av dem, det kommer ju genast en ny. När ska vi då sluta skjuta?

Det kanske är så enkelt att den som utfört dådet gjort det för att bli sedd av samhället och sina anhöriga. Det ligger många faktorer bakom som vi inte vet något om. Jag kan se att vi måste vidta åtgärder långt tidigare, kolla uppväxtvillkor, stora grupper i förskola och skola, kolla vad betygen betyder för utslagning av skolbarnen. Faktorer som påverkar oss människor som vuxna.

Så visa lite omdöme innan vi sätter ett skott i pannan på folk. Fundera lite längre och var med i arbetet med att förhindra att fler våldsverkare kommer till. Det kanske är så enkelt att det saknas vuxna i skolan och är för stora grupper för att alla ska bli sedda i sin uppväxt för att vi skall slippa sådana dåd för att en utslagen individ gör en så hemsk handling för att bli uppmärksammad. Kanske föräldrar lärare och kompisar skulle vara lite mer vakna på hur man behandlar sina närmaste bekanta. Vem vet var nästa våldsverkare finns, kanske mitt ibland oss.

Hälsar Kaj

Anonym sa...

Håller helt med föregående talare. Våld föder våld.

Anonym sa...

Why have all the Swedish newspapers stopped following the story about Elin and the suspected killer? There is obviously many things going on.. how is the family coping? Is there a second suspect? What's next with the arrest? Should women is Gotheburg be worried?

Why are the papers silent??

Anonym sa...

Elin, du bist Mahnung und Ansporn für den unermüdlichen Kampf gegen die Überfremdung. Elin, du bist im Geist in unseren Reihen!

Elisa sa...

om du tror det är illa, titta det här då.. jag blev svimmfärdig. Nej detta är tyvärr inga vanliga svenssons och någonstans tror jag att det har med kulterer och uppfodtran att göra förutom att man kanske är sinnessjuk!!!!!! herregud http://sv.metapedia.org/wiki/Jenny_Lemon

Skicka en kommentar