Lördagkväll

Som Julia sa imorse "Nu räcker det! Nu blir det inget mer festande innan Juli!" Jag hade en riktigt rolig kväll ute med tjejerna igår. Det började hemma hos Julia och Hillen som är några av mina närmsta vänner här nere. Det blev en del folk och vi satt och förfestade fram till kl 24 då vi åkte vidare till klubb Kharma.

Men jag tror detta var den sista utgången på ett tag. Nu drar det ihop sig mot tentaperioden så det gäller att hålla sig klar i huvudet. Här kommer iallafall gårdagen i bilder:


Förfest hos cirkus Jillen (julia + Hillen) är alltid lika roligt. Jag ser inte jätteglad ut men det är bara för att vissa wannabe hiphopare (killen i vitt till höger) inte fattar vart gränsen går... Antar att folk inte varnade honom för min korta stubin.

Jag var elak och sa till Hillen att vi skulle göra grimaser på detta fotot. Alltid lika kul när folk går på det tricket hahaha En lektion i "hur man alltid blir bra på bild"

Sedan kom Egill förbi, numera är han en blond thailändare. Alltid med vackra tjejer omkring sig :)


Sedan gick vi ut på balkongen i regnstormen och tjötade. Tråkigt att Julia inte kom med, mitt hår var överallt. Det har inte varit fint väder här på lääänge :( Jag hoppas att solen kommer lagom tills Veronica är här.

Aww. Vad skulle man göra utan vänner?

Sedan gjorde jag en fuling igen och sa till alla att vi skulle göra grimaser :D (klicka för större bild) :D:D


Jag åkte dock hem tidigt för att vara i form att plugga cellbiologi. Mycket tacksam för det idag. Annars är det inget nytt. Mysar mest med hunden och pluggar. Spelar gör jag också en del. Just nu spelar jag om Tomb raider underworld när jag har tid.

Här kommer lite bilder på hunden som växer så det knakar:

Här är Yoda underifrån. Min fina älskling.

Jag har lärt honom vacker tass, sitt, stanna och såklart det allra viktigaste, NEJ. =) Försöker vara hård men rättvis men ni kan ju förstå hur svårt det är att vara hård mot någon som är SÅ söt! Gör ont i hjärtat att ruska om honom i nacken när han har varit olydig :/

Svårt att leka med sina leksaker när man puttar ner dem hela tiden...

Eller hur Yoda?

Hoppas alla har det fint. Veronica, kan du svara på mitt mail?? Puss




2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojjdå! vad gjorde han killen i vitt?

Anonym sa...

Hur gick det med flytten? Är lägenheten OK? Är lite nyfiken med tanke på hur det såg uty när vi var där.
Hälsar Morfar Kaj

Skicka en kommentar