Svar på tal i läkartidningen idag




I läkartidningen kan man idag läsa vårt svar ang artiklarna om vårt universitet de senaste dagarna:


En mycket bra artikel som vi alla här på universitetet står bakom. Jag känner dock att reportern som först skrev artikeln i SvD, Josefin Pherson, borde fått mer kritik. Det måste ifrågasättas hur en sådan artikel får publiceras hur som helst utan att man faktiskt dubbelkollar hur det ligger till. Detta har skadat vårt rykte och kommer fortsätta göra det en lång tid framöver. Jag känner att jag vill att någon ska stå till svars för det som hänt.

Det är som de säger i artikeln: Det svider extra hårt när man kämpar så som vi gör. Jag har aldrig givit så mycket av mig själv för något, ingen ska få ta min stolthet över mina prestationer ifrån mig.




1 kommentarer:

Unknown sa...

Jag tror att du kan vara lugn! Låt inte detta tynga ditt sinne!
Det är medias roll att kritisera och granska. Om det kommer tips om missförhållanden är det i princip medias skyldighet att kolla upp det. Faktum är att statlig verksamhet måste granskas ingående - en förutsättning för demokrati. Det är inte samma sak som kritik mot studenterna eller dig! Mitt förtroende ökar faktiskt för de som vågar belysa problem och orättvisor var de än må finnas.

Jag är liksom du utlandsutbildad och utbildningsort betyder inte mycket alls när man väl lämnat studentlivet bakom sig. Då är personlighet och kunskaper allt, och studieort är nästan glömt... Tro mig! Detta betyder inte mycket alls för din framtid, den är fortfarande din egen att forma.

Skicka en kommentar