Dålig tajming!

Jag är så arg! Varför varför varför är jag sjuk!? Jag har inte råd med att vara sjuk! Det började i onsdags och i fredags eskalerade det totalt. Jag låg klubbad i sängen hela helgen och jag är fortfarande inte kvitt febern. Mitt huvud känns som om det har svällt upp till dubbel storlek och att ta sig från sängen till badrummet känns som en resa på flera mil. I öknen. Halvdöd....
Jag dör! Imorgon är det måndag och jag måste komma iväg till skolan. Frånvaro så här tidigt ser inte alls bra ut. Och kommer jag inte till skolan måste jag till sjuksköterskan och få intyg och jag vet inte hur det ska gå till om jag mår så här imorgon. Febernedsättande hjälper inte speciellt mycket heller. Dessutom ska jag flyga hem till sverige på torsdag. Hade varit så typiskt om jag fortfarande var sjuk då.

Som om det inte var nog så har vi prov i fysiologi på tisdag.... Jag blir så arg! Jaja nu är det färdigklagat. Håll tummarna för att jag vaknar upp imorgon utan feber!

Här kommer lite fina bilder på Cluj i brist på annat (Min kamera fungerar som sagt inte):

Gatan eroilor, påminner om avenyn i Göteborg. Mycket vacker gata.


Här är lite bilder på vandringsstråk i bergen nära Cluj. Tänkte främst på dig mamma som vill komma hit och vandra i naturen.

Kram på er alla! Sov så gott.

4 kommentarer:

Anonym sa...

oj då, tråkigt att få en dålig start med sjukdom! =( hoppas du mår bättre! lycka till!

/anna

Alexandra sa...

Tack så mycket Anna! Det hoppas jag också. Kram

Anonym sa...

Krya på dig gumman. Drick mycket varmt. Här är en bra dryck och försök att dricka 4-5 koppar om dagen: koka upp vatten med en vitlöksklyfta ( per kopp), pressa i en halv citron, ta i en tesked honung. Ta nu vitlöksklytan och skiva den i tunna tunna skivor. Bred ut på en knäckemacka. Skiva tomater tunt. Mums, det blir jättegott till teet. Har du kaviar hemma är det mycket gott att ringla på lite. Kom ihåg att du tjänar ingenting på att gå iväg till skolan om du har feber.
Ser fantastiskt ut att vandra i Rumänien! Helt otroligt att det finns så fina ställen att vandra i nära där du bor. Följer du med mig dit till våren? Kram Mamma

Anonym sa...

Krya på dig!
Vart exakt kan man vandra i bergen? Har du någon kort vägbeskrivning?

Skicka en kommentar