Avatar.
Ingen har väl undgått att höra talas om den? Jag håller på att sprängas av förväntan inför denna filmen. Jag är en riktig sucker för science fiction för att uttrycka det milt. Trailern ökade mina förväntningar ytterligare:


Ajaj jag vill att den ska finnas på bio NU! Imorgon ska jag och mamma gå på bio. Det är nog något av det roligaste jag vet måste jag säga. Det står mellan "This is it" och "en julsaga" Jag känner mig inte jättesugen på en 2 timmar lång repetition av en konsert måste jag säga (även om jag är ett fan av MJ), går man på bio ska man se specialeffekter imo. Mamma tycker motsatsen, hon är mer för drama så vi får se vem som får sin vilja igenom :D
När vi ändå pratar film kan jag ju passa på att spy galla över Twilightfilmerna. VAD hände där?? Och hur kan det komma sig att så dåliga filmer kan få så mycket bra kritik!? Det räcker inte med att deras skådespeleri är ett skämt, hela upplägget på filmen är tråkigt och plastigt. Replikerna ska vi inte tala om, eller är det skådespelarnas brist på känsla som gör att allt känns så tafatt?


Här har vi killen som alla tjejer är helt galna i. Fattar inte grejen med en blek nobody (med en mycket tveksam frisyr) som ser ut som att han är i konstant smärta.... Eller missförstår jag det som skulle tolkas som sexigt? I do not know. Vet bara att jag höll på att somna till filmen. Jag kanske är för gammal för denna typen av film..? Filmer som på något sätt utspelat sig i high school försöker jag undvika. Schletet tema som jag har svårt att ta på allvar.
För övrigt gjorde jag ett test ang min framtida karriär på underläkare.se idag och fick som resultat att jag bör bli kirurg. Jag börjar bli ganska säker på vad jag vill specialisera mig inom men som en mycket klok människa sa till mig i min ungdom, det hinner gå många tåg. :)



0 kommentarer:

Skicka en kommentar