det är mycket nu. väldigt mycket. försöker ligga i fas men det känns som om jag sjunker i kvicksand hela tiden. jag måste hitta orken igen. jag är sjuk hela tiden. och så väldigt trött. det blir säkert bättre när tentastormen är klar men just nu känns det tungt. om 2 veckor börjar jag tenta av alla ämnen. att få högsta betyg kan jag nog glömma denna gången.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag håller tummarna på att du fixar tentorna.

Anonym sa...

Pluggade i Riga ett år för att därefter komma in via prov o intervjubaserat urval i Stockholm. Säga en sak om Riga, det var en jäkla massa plugg, men hela studentlivet och alla vänner jag träffade därborta är något jag aldrig glömmer. Saknar det varje dag och hade jag haft pengar hade jag dragit tillbaka och fortsatt min studier där.

Vette fasiken varför jag skrev allt det där ovan. Det jag egentligen ville få sagt var att jag minns hur jävligt det var under examensperioden men hur fantastiskt det var när man satte sig och firade varje skriven tenta genom en välförtjänt middag på restaurang följt av en fantastisk utgång på stan :)

Kör hår och lycka till!

KajJ sa...

Ge dig inte! Nu när du kommit så långt. Förkylning botar du med en promenad i friska luften, ett apelsin då och då. Sätter ver en hundring så du kan köpa. Hälsar Siv och Kaj.

Skicka en kommentar