Salmonella?




Alla symptom jag har just nu pekar på att jag har åkt på salmonella. Imorgon ska jag till läkaren så får vi se om jag har rätt. Kan inte förstå vad det skulle vara annars. Jag har varit sjuk i två veckor nu. Allt jag gör är jobbigt. Jag mår konstant dåligt och är trött. Kommer inte ens ihåg hur det känns att vara frisk längre. Ska till tandläkaren imorgon också och fixa rotfyllningen. Det är det värsta av allt. Förstår inte varför jag har sådan tandläkarfobi. Ska försöka övertala dem att ge mig något lugnande. Det starkaste dom har. Suck.

Jag kommer missa cellbiologiseminariet imorgon också vilket känns förjävligt. Men det finns inte mycket jag kan göra. Jag hade inte kunnat plugga under lovet även om jag hade velat.

I brist på annat har jag suttit och klistrat ihop lite bilder på mig själv som Lara Croft(!). Min barndomsidol. Alla som läst min blogg ett tag vet nog att jag har en stor fascination för Tomb Raider spelen. Tycker Lara är den bästa hjältinnan genom tiderna. Ni som inte har spelat spelen bör pröva. De senaste är riktigt häftiga dvs Anniversary, Legend och Underworld.

Trodde inte ansiktsuttrycket skulle fungera på denna bilden men det blev helt ok.

Gillar denna bilden mest. Speciellt eftersom bakgrunden ser ut som en typisk bana i Tomb Raider.



Denna är mindre bra men den får vara med ändå. I brist på annat. Jag är en tönt, jag vet <3

Nu MÅSTE alla hålla tummarna för mig och min rotfyllning imorgon! Kram


2 kommentarer:

Anonym sa...

tja, jag brukade gilla din blogg skarp förut, men jag tycker den har tappat lite av det spännande. förut skrev du mer om skolan, vad ni gjorde, läste osv. nu skriver du inte så mkt om sånt längre vilket jag tycker är lite tråkigt! förstår att du kanske är i en svacka just nu med tanke på att du är sjuk och så, men jag tycker att det har varit såhär hela 2010 faktiskt! skulle vara kul om du kunde ändra det!

ps jag menar inte att klaga, utan vill bara påpeka detta! ha det bra!

Anonym sa...

"hela 2010" wow.. -.-'
ni har väl seminar denna vecka? lr behöver du inte göra dem?

önskar dig lycka till med tandläkare :)

Skicka en kommentar