Det var då

Trodde jag skulle fly snö och slask när jag åkte från Sverige till Rumänien men NEJ. Här är det lika jävligt dock inte lika kallt. Har aldrig varit så trött på snö i hela mitt liv. Fast just nu är jag trött på det mesta. Vill bara att skolan ska köra igång. Fem dagar kvar nu, känns som att tiden står still. Mindre kul är också alla rykten som har startats här nere. Har fått reda på en massa saker som jag inte ens visste att jag hade gjort. Det blir väl så när alla känner alla i en stad (syftar på oss Svenskar här nere i Cluj) Djungeltelegrafen ni vet? Men så har det alltid varit och så kommer det väl alltid att förbli antar jag. Fuck it.

Satt och dammade av lite uråldriga mappar i datorn och hittade lite nostalgiska bilder från förr. Tänk vad mycket bilder som försvinner nu när vi lagrar alla foton i våra datorer btw. Man är för lat för att bränna ner dem på cd eller dylikt och innan man vet ordet av kraschar datorn (PC i all ära men de kraschar bra mycket fortare än mac. MEN hur kul är det att ha en snygg praktisk dator som inte går att spela på!? PC ftw)

Här är jag, femton år gammal. Inga roliga tider precis. (fixade mycket med ps på den tiden därav det väldigt fula mönstret framför bilden)

Här är mitt otroligt maskulina rum från den tiden då jag bodde hemma. (jag var insnöad på barock)

En av alla tusen bilder på mig själv i balklänning. Alltid varit lite för mycket för sådant. Vackra klänningar, 1600-tal, rokoko och barock. Vet inte riktigt varför.

Jag blev fotad en del under den tiden. Här är bilder tagna av Emma Börlin och Paul Strolia.

Målade också en hel del på den tiden. Här håller jag i en mindre vernissage.

Gammal bild i akvarell. Min egna tolkning av Rose. Temat för mina målningar var är och kommer alltid att vara vackra kvinnor. Alla har olika intressen ^^


Har även hundratals bilder i detta stuket. Alver och fantasy för hela slanten ett tag där.


Stod även klädmodell för företaget min mamma jobbade åt då. Här utklädd till flygvärdinna. Love it.


Tack för att ni kikade in! Hoppas alla får en underbar alla hjärtans dag i snöslasket (= Själv ska jag ägna kvällen åt fysiologi och mass effect 2! /cheer

7 kommentarer:

Anonym sa...

gud vad vackert du kan måla! wow!

Mats Lagnevall sa...

Ja verkligen! Jag hade ingen aning om att du var så bra! :) Det är något du borde fortsätta med!

Ps. Mass Effect är ett porr-spel. ;)

alexandra sa...

Tack. Vad roligt att ni gillar mina alster :D Haha porr-spel? Wtflux? Har redan börjat spela det. Bara skjuta rymdvarelser so far haha vi kanske tolkar erotik annorlunda haha XD

Anonym sa...

hur kan skolan börja 22:a? har inte alla i cluj lov nu i 2 veckor, efter tentaperioden?

Alexandra sa...

Jag vet inte hur det är för tvåorna men ettorna börjar sin andra termin den 22:a feb. Tror exam session var färdig tidigare för ettorna men är inte säker :)

Anonym sa...

tja, jag brukar läsa din blogg och tycker att den är asbra! pluggar själv till läkare, och tycker att din blogg är väldigt inspirerande. du är en smart, snygg och talangfull tjej som kommer komma långt! best of luck!

Anonym sa...

jag älskar din blogg! uppdatera oftare snälla! =) typ 1 inlägg per dag?

Skicka en kommentar