Landet!


Här är det, det läskiga landet! Har fixat lite med bilden för att skapa en smått mörk och melankolisk känsla. Jag är inget stort fan av att vistas på landet eller i naturen över huvud taget måste jag erkänna. så tråkig är jag. Jag är en sann stadsbo i själ och hjärta och trivs bäst i förorenad luft och bland stressade människor :P Vi besökte landet igår, mamma och jag, för att träffa lite släktingar och grilla. Mamma uppmanade mig att "verkligen andas in den rena underbara luften" över fem gånger. Hehe så typiskt min mamma som älskar allt som har med naturen att göra (jag har blivit min mors raka motsats)


De drog ut mig på safari i den svenska landsbygden. Fåren tyckte att jag var en underlig figur, inte varje dag de ser en renrasig stadsbo :D


Vi såg allt från ugglor till hästar. På bilden ser ni Pia och hennes häst Ramona. Pia är mammas barndomskompis och bor i huset vi besökte.



Men varför är det bajs överallt på landet!? Alla skrattade åt mig när jag förflyttade mig ca två steg i minuten för att undvika att trampa i ko/fårbajs.


Mamma gjorde som vanligt maten och den var lika god som alltid. Hon är en riktig mästerkock.



Efter några timmar på landet var jag helt slut. Efter den goda maten åkte vi den långa resan hem och jag sov i ca 13 timmar.



1 kommentarer:

Anonym sa...

Fördelen med landet var att du fick en god sömn i alla fall. Hoppas det blir fina bilder från Värmland också. Stor kram //Mamma

Skicka en kommentar