Tredje året på läkarlinjen är klart!!



Idag är jag klar med alla mina tentor för i år! 

Ett långt år av slit har äntligen lönat sig. Jag har gett mitt allt och nu står jag stolt och rakryggad och kan säga att jag är till 50% läkare!

Jag har gråtit och skrattat om vartannat idag efter den sista tentan. Jag vet inte vad jag ska göra först. Ut och fira eller sova, eller planera inför sommarjobbet, eller bara slappa. Jag är så hög på glädje! Önskar min familj var här så jag kunde dela detta med dom.

Jag har sett alla mina resultat i alla ämnen så jag är säker på att allt är klart. Men på måndag ska jag ändå dubbelkolla allting innan jag åker hem till Sverige. 

Idag är en fantastisk dag. Att vara stolt över sig själv och sina meriter är den mest tillfredsställande känslan jag hittills upplevt!

Här är låten som beskriver hur det känns att vara jag just nu. Har dansat runt i lägenheten till denna sedan jag kom hem. Jag hade den i huvudet hela vägen hem från tentan idag:

http://www.youtube.com/watch?v=6mSn4-szhus


Jag är så lycklig! Nu är sommaren min!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! :)
Minns mycket väl hur skönt det var att äntligen vara närmare examen an starten.

Arbete lönar sig!

/Underläkaren Kalleri

Blåklint sa...

Hej ! Stort grattis till att vara en halv läkare nu ! Det är du väl förtjänt av verkligen! Njut av Sverige. , familj och jobbet. Själv trivs jag kanon i oslo, med den vackra miljön, charmen med de gamla byggnaderna. Framförallt får jag lära mig en hel del nya saker bl.a. Sondmatning. Det finns många läkarstudenter som jobbar här och en fick mig till å svettas idag då han lärde ut respirator vård på en pat, så det ska jag få upplärning i också. :) kul att utvecklas och bra att ha för framtiden... Och ja som trodde att jag "bara" skulle sköta omvårdnad då ja "bara" är hjelpepleie :) hehe ...

Skicka en kommentar