Egypten


Då var det dags att borsta av arabiskan för nu bär det av till Egypten! Eller inte riktigt nu men den 29:e december. Jag åker i jobbet och är borta i en vecka ca. Ska bli jätteroligt. Jag har varit otroligt fascinerad av Cleopatra så länge jag kan minnas och att få vara i samma land som hon en gång var känns stort. Har tom bestämt mig för att döpa min dotter efter Cleopatras förstfödda.
Timingen är också helt perfekt, Sveriges väder gör mig självmordsbenägen.



Jag kan lite arabiska men pratar bättre persiska. Kan läsa båda även om jag inte alltid förstår vad jag läser så det kommer nog väl till pass nu :D Det blir något att se fram emot i den grå vardagen, förutom att börja plugga igen då. (älskar att bo med min underbara mamma men jag behöver ett eget liiiiiv)



Fick lite mail om det jag skrev ang. stjärntecken i förra inlägget. T.ex. ”hur kan du tro på sådan skit” eller så fick jag avhyvlingar av arga stenbockar eller fiskar som uppenbarligen tagit åt sig då jag skrev ” VARFÖR finns det så coola och starka saker som skorpioner och lejon och så tråkiga saker som kräfta och fisk!? Och vem vill vara en vattuman eller en stenbock?” Haha jag menade bara att namnen på dessa tecken är tråkiga, inte tecknen i sig. Stenbock liksom… haha. Furthermore så är jag, och kommer alltid att vara, en drömmare och jag har alltid fascinerats av det för människan outforskade. Det ockulta, myter, sägner, stjärntecken, religion etc.


Den 16:e december åker jag till Göteborg!!! Som jag saknar min familj! Och inte minst mitt hjärta, Veronica :D Jag räknar dagarna. Sedan åker jag tillbaka till Stockholm den 28:e december och stannar tills den 20:e februari ca. Sedan bär det av till Cluj-napoca. Det blir som att trycka på playknappen i mitt liv.


Hehe Veronica och zoolander gör det igen (:


Sisit men inte minst, kolla vilken cool nightelf! Önskar jag hade mer tid att sitta och knåpa med bilder. Var min dröm länge att göra datorspel. Är så avundsjuk på folk som sitter och håller på med sådant här.

Ps. MALIN, jag tog bort facebook, maila mig på alexandra_merzolez@hotmail.com PUSS Ds

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad kul att du ska åka till Afrika. Hur kan du kunna arabiska och persiska om du är helsvensk? Sköt om dig!

Anonym sa...

Hejsan Sandra!
Nu är det snart jul igen. Jag hörde att du kommer den 16 dec. Hoppas att vi får se dig här på julafton. Mats med familj kommer hit till Kalle på tv. Då börjar det stora julbordet. Du kan väl skriva din önskelista.Nu får du ha det så gott. många pussar och kramar .från mormor och morfar.

Anonym sa...

Hej hej. Ja, det ska bli jättekul! Jag kan inte jättebra arabiska men hyfsad persiska. Beror på att jag växte upp bland mycket invandrare (Mölndal, need i say more?) Har lätt för språk men blev helt utan tex lokalsinne (bland mycket annat) :D Önskelista kommer snart m & m! Kram på er alla - Alexandra

Anonym sa...

egypten låter toppen! tänkte fråga vad du använder för kamera när du tar bilder, dom blir väldigt fina =)

Anonym sa...

Hej hej,

Jag använder en Sony DSC-H10 (= Kul att du gillar bilderna. Mvh - Alexandra

Skicka en kommentar