Andra bloggar

Som ni säkert sett har jag fått många kommentarer på mitt förra inlägg, vissa trevligare än andra... Jag tänkte att det kunde vara på sin plats att länka lite bloggar tillhörande folk som började utbildningen samtidigt som mig. Tycker att de är bättre än mig på att uttrycka sig i skrift plus att det ger en klarare bild av utbildningen nere i Cluj. Och för enmiljontjugonde gången: Jag är INTE en representant för utbildningen i Rumänien! Jag startade bloggen så att min familj kunde känna att de hängde med i mitt liv då jag inte var hemma så mycket. Är bara glad om den kunnat hjälpa någon.
Mycket seriösare bloggar än den jag skriver tycker jag. Lämpar sig bättre som informationskällor ang läkarutbildningen om man letar efter det.
Kram!

7 kommentarer:

Anonym sa...

tycker att din blogg är minst lika nice o seriös =)

Anonym sa...

Keep up the good work!! Din blogg är fab och intresseväckande! Tex från andra tråkiga läkarstudenter...:D

Anonym sa...

du har den bästa läkarstudent-bloggen jag nånsin kommit över! =)

Alexandra sa...

Tusen tack! :) Glad att ni gillar den. Hoppas alla får en mysig jul! /Alex

Anonym sa...

älskar din blogg, men nuförtiden uppdateras den för sällan =(

Anonym sa...

Hej!
Din blogg är VERKLIGEN intresseväckande! Och särskild för mig som är intresserade av att komma in på läkarlinjen (utomlands).
Du ger ganska mycket info om läkarutbildningen där.. men jag skulle tacka dig hemskt mycket om du kunde adda min msn. (Jag har ganska många frågor angånende universitet och läkarlinjen där)!
Min hotmail: L-u-c-k-y.Z@hotmail.com

ejjan sa...

vaihelv..? jag trodde seriöst du fick betalt för o skriva allt detta! ;D

Skicka en kommentar