November värme















Tog lite bilder på den vackra hösten utanför mitt fönster. Det är redan andra November och ändå promenerar jag utomhus i bara t-shirt. Helt underbart. Hinner dock inte njuta av det, har 2 prov i veckan som kommer och anatomi provet blev klart i Fredags. Kände mig väldigt säker och hoppas på minst en åtta (av 10). Men man vet aldrig. Imorgon är det behavior-science prov. Tror det kommer gå bra alltid intressant med psykologi.
I Onsdags var det dags för min första dissektion. Man kan aldrig vara nog förberedd inför något sådant. Det kändes väldigt overkligt. Hade det inte luktat så illa hade jag klarat det bättre. Lukten sätter sig liksom i näsan så när man sedan ska äta smakar det lik i munnen. Men man vänjer sig såklart. Vi håller på att studera muskulaturen i överkroppen just nu. Tycker fortfarande att det är helt sjukt intressant. Här är lite bilder på byggnaden där vi har vår anatomi och dissektion.










Och här är jag innan lektionen startar, vågar inte ta kort inne i dissektionssalen ännu =)




På Fredag kväll firade jag det avklarade provet med världens sötaste Sandra. Vi hade jätte trevligt (som vanligt) Man behöver verkligen komma ifrån när det har gått en vecka. Känns som man blir galen annars.




Vi började kvällen på Mc donald's som har kommit ut med en ny milkshake!! Såå god! (Är helt galen i sötsaker)



Hmm vad blir det att dricka?? (:



Idag (Söndag) var det möte i skolan angående utbildningen. Det var elever som gick sitt femte år på utbildningen som ville informera oss nya om hur saker fungerar, och inte fungerar. Det var otroligt bra gjort tycker jag eftersom mycket är nytt och förvirrande. Vi fick studieråd och information om hur Sverige ser på oss som studerar utomlands. Känns jättebra att ha lite mer koll. Nej nu blir det tillbaka till Behavior-science. Håll tummarna igen på Måndag!


2 kommentarer:

Mamma sa...

Lycka till med proven nästa vecka gumman.//Mamma

Anonym sa...

Hur såg sverige på er som pluggade där då? :)

Skicka en kommentar