Att särskriva eller inte sär skriva, det är frågan!

Alla har nog märkt att jag har lite problem med särskrivningar. Jag jobbar på det, fattar inte att det är så svårt! Te.x novembervärme inte november värme.... Idiotiskt.


Jag måste ägna detta inlägget till Fallout 3 (: Det förtjänar att bli uppmärksammat! Har spelat det i några veckor nu och det är helt över förväntningarna. Vi som spelat de förra spelen vet att känslan inte riktigt är densamma men det är väldigt nära. En nia av tio! Här kommer lite screenshots jag tagit tidigt under spelet.

Man börjar som barn i ett underjordiskt valv där man har levt tillsammans med många andra människor under hela sitt liv. Man stannar där tills man blir ca 20 år och tvingas ut i det som är kvar av världen efter ett stort världskrig, som med atombomber nästan utrotat mänskligheten.



Här står jag och pratar med min pappa och några vänner på min födelsedag. Spelet är upplagt så att man kan prata med nästan alla och göra oliak intryck på folk vilket påverkar spelets gång.




När man väl kommit ut ur valvet för första gången är det här det första man ser. En nästan helt övergiven värld med små nystartade civilisationer. Långt borta kan man se ruinerna av Washington DC. Allt är så fritt. Man kan springa vartsomhelst och göra det man känner för. Vill man bränna en hel stad och skjuta ihjäl alla man ser kan man göra det, om man istället vill vara god kan man hjälpa människor genom att ge dem vatten eller rädda dem från slavhandlare. Som sagt, ett otroligt fritt spel.




Striderna är intelligenta och mycket underhållande. Här har jag tex kastat en handgranat på en super mutant som sprängs i luften. Det finns en stor variation på vapen. Man kan specialisera sig på allt från närstridsvapen till lasergevär.




Här sitter min karaktär vid en datorterminal(som jag inte lyckades hacka mig in på) i en övergiven byggnad. Tyckte det var häftigt att vara en kvinnlig karaktär :) Man är ju trots allt tjej. Man kan modifiera sin karaktär på tusentals olika sätt: tjock, smal, läskig eller söt you name it. Så om ni vill spela ett riktigt bra spel, köp fallout! Jag rekomenderar att spela de första två först =) Fallout 3 måste vara det bästa som hänt sedan world of warcraft.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar