Att leva

Jag har aldrig varit den som är speciellt intresserad av att vara ute och röja. Men förståelsen för behovet av att komma ut och släppa allvaret lite har ökat en del sedan jag kom hit till Cluj (: Har suttit 7-9 i de proven jag hittills har gjort och känner mig ganska värd en galen utekväll. Och det blev det.... Igår var jag ute med ett gäng från skolan och vi hade riktigt roligt. Lite dumt var dock att jag hade lovat att vara barnvakt morgonen efter vilket var lite dumt eftersom jag kände mig ganska mör när jag vaknade :P Men det funkade bra. Är helt galen i flickan jag passar, hon är den finaste lilla flickan man kan tänka sig. Idag tex sprang hon runt på lekplatsen och skulle pussa alla de andra barnen :D Haha så fruktansvärt gulligt! Skulle kunna äta upp henne. Hon är två år gammal och heter Amina.



Ska hem den 28:e denna månaden. Det ska bli så fruktansvärt kul att få träffa familjen igen! Är bara hemma över en helg vilket är synd:( Ska fira min fina morfar som fyller 70 år.



Här kommer lite bilder från gårdagen, vissa mer smickrande än andra (:




Kvällen började på Clujs finaste restaurang, Tokyo. Kolla bara på min bricka, visst ser det sjukt gott ut?






Sedan bar det vidare till ett ställe som heter Euforia. Jättemysigt ställe med bra musik vilket är högst ovanligt i det här landet. De älskar techno och house vilket är helt ok men inte heela tiden! :P




Där hittade vi den här snubben.... Helt otippat...





Hehe ni vet hur det är. Med lite alkohol kommer grimaserna fram ^^ Jag tror dock inte att jag vinner denna matchen :D



Allt som allt hade jag en väldigt trevlig kväll och känner mig laddad inför veckan som kommer. Det är dags för det största provet i anatomi hittills. Hela upper limb ska tentas av. Jag siktar på en 10:a! Har varit så nära 10 på de andra proven så nu tycker jag det är dags för en strike!



Måste bara lägga till att den nya warcraft expansionen, wrath of the lich king, är helt sjukt bra! Det trodde jag inte. Tänkte att det skulle bli tjatigt men så var det inte. Det är helt klart värt!


Ps Idag speccar jag om min priest till shadow! :o Ska bli sjukt kul. (Vissa warlocks som inte kan soulstona ska få spö)

Puss på er alla tack för att ni tittade in!

1 kommentarer:

Unknown sa...

haha kolla jag hittade hit :) verkar som alla har bloggar nuförtiden, fast d e ju bara kul :)
hur e läget med dig? går skolan bra lr? Jag vart inte lika impad utav WOTLK som du fast å andra sidan hade jag inte spelat på ett par veckor innan d släpptes heller så suget va inte så stort som d kunde ha varit :)

simma lugnt
/pEa

p.s d vva jättemeckigt att lägga in en kommentar d.s

Skicka en kommentar