Vilken fruktansvärd tenta!

DET var verkligen det värsta jag upplevt på länge. Tentan höll på i tre timmar och det var nästan de svettigaste tre timmarna i mitt liv som läkarstudent tror jag. Känner mig helt tom nu....


Första delen bestod av 50 MCQ frågor (man ringar in a,b,c eller d). Extremt detaljerade frågor. Jag tänkte verkligen så att jag svettades. Gud. Sedan 2 öppna frågor. Jag fick "bismuth citrate" och "low molecular weight heparin" det var lite lättare men jag blandade ihop doseringen lite smått på den första frågan.

Sedan gjorde vi den praktiska delen som gick bra. Jag fick frågor om hepatit, hyperlipidemi, antikoagulanter osv. Det blev en tia tack och lov.



Jag pluggade riktigt hårt inför denna tentan. Riktigt riktigt hårt. Jag trodde det skulle gå bättre på den skriftliga delen men jag känner mig smått osäker. Jag brukar alltid få 7 eller 8 i farmakologi och nu vill jag verkligen ha 9! Om en vecka får vi resultaten. Är jättenervös!

Nu ska jag sova. Hade tänkt börja direkt med gastron men jag orkar inte. Jag har lite mindre än en vecka på mig. Kan fortfarande inte fatta att det var så utmanande idag. Känns som om jag varit i en tornado, eller ett krig. Helt slutkörd. Lite besviken på mig själv att det inte gick bättre nu när jag gav så mycket....







0 kommentarer:

Skicka en kommentar