Tillbaka i Cluj


Då var den 24 timmar långa bilresan från Sverige till Cluj-napoca avklarad. It's good to be back! Hela september är full av tentor som jag ska göra så det blir inte mycket fokus på annat. Känner redan fjärillar i magen inför skolstarten den 8:e oktober.

Böckerna ligger utspridda över hela köksbordet. Känns som att jag skulle behöva ett bord av dubbel storlek med tanke på alla böcker, block, pennor löspapper och diverse tillbehör som behövs när man pluggar. Tack igen mamma för färgpennorna och blocken (som ni ser på bilden)

När jag inte pluggar brukar jag måla lite. Det är bra terapi. Man får tankarna på annat så att man känner sig fräsch i huvudet när man ska sätta sig vid böckerna igen. Jag är besatt av Disney och just nu håller jag på att måla alla disney-prinsessor i akvarell. Tack lilla mormor för de fina akvarellfärgerna! Hade inte råd att fixa dem själv. Rita är ett dyrt nöje.

Önska mig lycka till nu inför mina tentor! Det ska bli så skönt att bli av med dem!

Köss

2 kommentarer:

Anonym sa...

vilka fina bilder, du har verkligen talang! skissar du från bilder eller ur minnet?

Alexandra sa...

Tack! Jag brukar använda modeller till mina motiv men på denna bilden har jag bara modifierat en bild av Ariel. Lagt till egna detaljer och gjort en egen färgtolkning :)På den andra bilden har jag skissat Michael Jackson med vanliga whiteboardpennor. Tyckte effekten var ganska cool. Roligt att du gillar det!

Skicka en kommentar