Men varför!


Varför har jag fobi för sprutor! Det är inte game! Jag kan stå och gräva i lik, är absolut inte äckelmagad, jag rensar mitt eget avlopp själv osv, men nålar... det klarar jag bara inte. Som vi säger i wow, jag är ägd!! Pawnd utan dess like!
Aha, lite fobi för sprutor, tänker ni, det går nog över. Jag börjar tvivla på om detta kommer ge sig. Det är så illa att jag svimmar om jag tänker på att få eller ge en vaccination tillräckligt länge. Det är så illa att jag inte kan hålla i en spruta eller prata om en injektion utan att behöva sitta ner. Jag har aldrig varit med om något liknande och det är SÅ irriterande!! Jag kan inte lugna ner mig och samla mig heller, benen bara viker sig hur mycket jag än försöker intala mig att det inte är något att vara rädd för. Jag blir så sur på mig själv.
Nu har jag varit på praktiken ett tag och det är jätteroligt! Jag får vara med och se hur allt går till och hjälpa till litet. Men detta med sprutor... Det förstör så mycket. Det är mest tanken på att nålen ska in i en ven.. .USCH! Bara att skriva om det gör mig yr. Jag skojar inte. Jag hoppas att jag kommer över det någorlunda efter min praktik... Annars vet jag inte vad jag ska göra. Det är som att vara busschauför och lida av bussfobi!

3 kommentarer:

emma sa...

tjo. sillan snackar massa skit om dig och säger att du brukar snacka skit om mig med.. den tjejen har störda humörsvängningar.. stämmer det eller är det hon som försöker få en reaktion? s¨g inte dig som nåns om går runt och snackar skit om folk.

Anonym sa...

Sillan har problem. Finns inte mer att säga om den saken. Kul att hon tar det till en sådan nivå att hon springer runt och snackar massa skit om mig. Jaja orka visa intresse! :P Kram på dig./ Alex

Anonym sa...

Herregud...har du verkligen valt rätt yrke?!

Skicka en kommentar