Two down, two to go

Två tentor är klara och jag har två tentor kvar. Det har gått jättebra! Högsta betyg i allmänmedicin och näst högsta betyg i oftalmologi. Jag börjar inse att år fyra snart är klart! Jag försöker hålla fokuset uppe och studera från morgon till kväll men jag börjar bli så rastlös nu. Jag vill att det ska vara klart! Nu! Jag behöver en lång paus från studierna efter denna terminen. Håller på att tappa det.




Vi har haft jättetur med vädret också. Det regnar och regnar och sedan regnar det lite till. All min solbränna är nästan borta nu. Men det hjälper till att hålla fokuset uppe. 



Det har varit en jättestor festival här också i början av tentaperioden. Det var synd att missa den men jag prioriterade tentorna. Det såg ut att vara jättekul. Det var vid något slott i skogen nära Cluj. Jättehäftigt:





Får se om jag får tillfälle att gå nästa år. Det kommer nog bli ännu större då. det var 17 000 människor där redan första dagen. Jag har aldrig gått på festival så det hade varit roligt att få uppleva.

Nästa tenta blir hematologi (blod). Jag lägger inte lika mycket krut på den som jag hade kunnat. Jag vill spara lite energi till tentan nästa vecka i endokrinologi. Det är något jag är väldigt intresserad av och jag vill göra bra ifrån mig. Hematologin vill jag bara få överstökad. Är väldigt ointresserad av blod, leukemi, anemi osv.

Jag hoppas på att Uthålligheten håller hela vägen. Om inte har jag alltid min trogne vän redbull som håller mig igång när mörkret faller och motivationen sinar. Magisk dryck det där :D





Tack för att ni tittade in!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar