Imba


Sa jag att jag var ett fan av filmen Avatar? :P Önskar jag kunde ta åt mig äran för denna bilden men den får Ol
a, aka Audible, ta all cred för. Är helt sjukt imponerad och överlycklig. Så här skulle man då se ut om man hade en Avatar (wtb!)


Klicka på bilderna så att de blir stora och kommer till sin rätt ^^

On my way

Snart drar skolan igång! Känns som att jag har varit borta i flera år nu. Kallaste jobbigaste vintern jag varit med om. Men nu är det över!! Jag stannar här i sthlm och jobbar tom den trettioförsta januari sedan åker jag ner en snabbis till Göteborg och säger hejdå till vänner och familj för att sedan slungas ner till Rumänien. Måste vara där tidigt och fixa med lägenheten. Nästa gång jag skriver blir väl när jag är på plats där nere och tampas med pengarhungriga rumänska mäklare ^^ De har lyckas lura av mig en del pengar. Håll tummarna för att jag får tag i en central liten etta för någon tusenlapp i månaden. Har extremt dåligt med pengar nu. Men de få slantar jag äger har jag själv skrapat ihop. Känner mig duktig. Klappar mig på huvudet*



Hittade en gammal bild som Emma tog på mig för ett tag sedan. Hon är en duktig fotograf tycker jag, hoppas på att hinna med en liten plåtning med henne nu när jag är hemma i gbg. Skulle vara roligt. Kram!

SpelspelSPELspel

Spelsnack people!

Får jag presentera: "Belkin ns2 tournament edit te". AKA speedpad!


Vilken skönhet! Får spara rejält dessa månaderna så jag kan köpa den. Men vad är det då? JO det är den ultimata gamer-utrustningen. Allt man behöver på ett och samma ställe så slipper man typ leta reda på I när man ska in på inventory, eller typ bryta mitt i eldstriden för att trycka på nollan för att equipa grenade launchern... Blir lite stressigt tycker jag och man tappar helt fokuset. Därför ska man ha en sån här sötnos i vänsterhanden och en joystick att skjuta med i högerhanden! Sweet.

Spelar en del modern warfare nu och tycker än så länge att det är riktigt bra. Jag har inte varit ett stort fan av krigsspel innan och har knappt hört talas om Call of duty. Skulle nog säga att detta är första gången jag blir helt trollbunden av ett spel av denna typen. Men sedan är jag en sucker för fps också.

Fattar inte varför jag har ett sådant enormt intresse för spel. Jag vet att det är barnsligt men jag är helt hooked. Och det blir ju inte bättre av att det kommer bättre och bättre spel hela tiden.
Nu väntar jag bara på MRI simulatorerna!

Puss

Uppe med tuppen

Klockan är 05 och nu är det dags att springa iväg till jobbet. Kom att tänka på det förra inlägget och ville lite snabbt understryka att jag inte menar något illa mot tjejen jag bodde med. Det är inte hennes fel att det har blivit så här och vi kommer lösa alla kostnader tillsammans. Att det blir omständigt menar jag inte som ett påhopp eller så. =)) Hoppas alla har en bra dag! Puss

Hemlös?

Kaltxì, oel ngati kameie
(välkommen på na'vi)


Ingen lätt grej att lära sig språket de pratar i Avatar. Helt sjukt avancerat. Men det kan det vara värt. Lär jag mig det talar jag nästan sex språk, wadaaap!


Har just fått reda på att tjejen jag bodde med nere i Cluj har åkt hem till Sverige igen. Nu blir det lite omständigt när jag åker ner igen eftersom jag inte kan bo i lägenheten själv (för hög hyra) och således måste skaffa en ny lägenhet så fort det går. Någon i Cluj som vill bo med mig?? Det ska nog lösa sig, är bara orolig att de slänger ut alla mina grejer nu när ingen är där och betalar hyra. Om min dator skulle försvinna kan jag lika gärna dö. Men som sagt, någon som söker bostad i Cluj eller vet någon liten extremt billig lägenhet jag kan hyra?? Tacksam för svar =) Undrar också om någon har koll på ställen man kan träna kampsport på nere i Cluj?
Nu är mitt liv inte långt borta ppl. Snart ska jag äntligen återuppta mina studier. Har lappsjuka...

Haha sist men inte minst, var hos en kompis idag och snodde till mig photoshop. Resultatet kunde blivit bättre men jag var stressad. Bättre bilder kommer senare. :D



Fredag igen


Även denna fredagskväll tillbringar jag på mammas soffa. Har just slängt ihop lite mat till oss och hoppas att det ska smaka. Det är det minsta jag kan göra antar jag då jag bor här utan att betala hyra medans jag jobbar.

Jag har bestämt mig för att åka ner tidigare till Rumänien än jag först planerat. Är det något jag lärt mig så är det att ingenting är säkert där nere. För att få koll på läget gäller det att vara på plats. Vill dubbelkolla så att allt är klart med betalning, kvitto, kurser osv. Mycket gott om Rumänien som sagt men deras byråkrati kan liknas vid ett barnkalas.

Vill passa på att be om ursäkt till alla som fortfarande ska ha pengar av mig. Vet att det inte finns något att skylla på men jag försöker betala tillbaka till alla så gott jag kan. I slutet av denna månad skall alla lån vara tillbakabetalda och jag ska äntligen ligga på 0 och kan börja spara till Rumänien. Får ju inte CSN på ett ganska långt tag nu. Fattar fortfarande inte att jag gick på en sådan fet mina. Är fortfarande extremt arg på mig själv för att det blev så här. Inte mycket att göra åt nu dock.

Gick och lånade rumänskaböcker på biblioteket här om dagen och fick reda på att det bara fanns kassettband att lyssna på… Öh kassett vaddå? Kommer knappt ihåg vad det är. Blev ett projekt i sig att bara att få tag i en bandspelare :D Men nu är det fixat och jag strosar runt på Stockholms gator med Rumänska ständigt i lurarna. Min rumänska vän Mihai ger mig en läxa i det rumänska språket en gång i veckan och det funkar ganska bra. Lärde känna honom genom world of warcraft, vi var i samma guild i något år och när jag skulle ner och studera i Rumänien visade det sig att han bodde i Bukarest. vad är oddsen!? Han har hjälpt mig väldigt mycket där nere. Multumesk foarte mult!

Har äntligen tagit mig tid att skaffa skype! Ska försöka sparka igång mikrofonen ikväll och hoppas att det ska funka. Ni som har frågor om utbildningen får gärna adda mig så får ni snabbare svar på era frågor: alexandra1987_romedicine

Vad mycket text det blev nu haha och mer ska det bli Jag tänkte nämligen lista topp 3 snyggaste männen just nu!

På en stadig första plats har vi huvudpersonen i favoritfilmen Avatar. Ajaj. Mina damer och herrar, Sam Worthington!


På andra plats har vi gamla hederliga Persbrandt. Bra grejer tycker jag.


Nu var det längesedan Russel Crow såg ut så här men på sin tid var han nästan hetast av alla.


Alex gillar karlakarlar XD




Och nu till något annat. Jag är så sjukt deprimerad!! Jag kan inte riktigt släppa att jag aldrig kommer till pandora. I förrgår såg jag Avatar för 6:e gången (jag betalar inte för dessa biobesöken bara så att alla vet, haha inte som att jag lägger typ 500 kr på biobesök) Läste detta alldeles nyss och är glad att se att andra har samma problem som jag.
http://mobil.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6419627.ab;jsessionid=EAB9B0308C81B3177BEB5BD9649BBC3A


Kanske vi kan stråla samman och återskapa pandora någonstans? Typ på dreamhack…? Är någon på?
Har sett den så mycket nu att jag kan replikerna OCH har börjat lära mig språket. Na’vi då alltså. Jag är sci-fi besatt. Inga konstigheter. Ska man klaga på något när det gäller avatar är det väl att vi har sett storyn innan. Ehum Poccahontas… Annars kan jag inte klaga på något.

Tusen tack James Cameron för en av tidernas absolut bästa filmer!

Hur är det möjligt?

HUR är det möjligt att ett program som paradise hotel får förekomma!? En ännu bättre fråga är hur det kommer sig att det får visas på TV... Mycket förbryllande tycker jag.
Vart är vi på väg liksom?

Alex på morgonen


Word

Nedräkning

Nu är det snålt med uppdateringar jag vet. I'm sorry. Har så mycket att göra men inget riktigt intressant att skriva om för det mesta. Det är ju som sagt jobb för hela slanten. Jobbar nästan jämt och gör jag inte det så sover jag eller hänger på www.gamespot.com och dreglar över alla nya spel som ska komma. Vill bara att tiden ska flyga iväg just nu så jag får kasta mig på skolböckerna (Känns som att jag skriver det jämt) Då blir bloggen lite roligare också ^^



Runt den 18:e februari kommer jag befinna mig på Clujs gator igen och ge mitt allt för att klara de sista tentorna. Försöker klämma in allt så gott det går nu, vill hinna säga hejdå till vänner och familj i Göteborg innan jag åker iväg i nästan ett halvår samt jobba så mycket som det bara är möjligt så att jag kan överleva utan CSN. Hej jag heter Alexandra och jag kommer leva på bönor i ett halvår ^^

Jag har ju varit i Egypten nu ett tag på jobb. Spenderade nyår där och allt. Det var väldigt spännande. Såg pyramiderna och dök i röda havet bland delfiner bla. Havet såg ut som om det var gjort av kristall. Härlig omväxling från mörka Sverige som just nu är så kallt att jag inte ens vill skriva om det. Skitväder. Jag hann också se sfinxen, vandra in i en moské (iklädd slöja) vandra på Kairos gator (fruktansvärt nedgången stad, Rumäniens slum ser välpolerad ut i jämförelse, och jag som tyckte Peking var nedgånget på sina ställen.. i was wrong. Skulle inte bo i Kairo för pengar.) Fick också tillfälle att rida på kamel och stå öga mot öga med Tutankhamons mask(stavning någon) Just nu har jag inte så mycket bilder men lägger upp lite bilder från staden vi bodde i. Ett riktigt paradis minst sagt.



Ah, den bleka turisten på vift i varmare klimat. Degen efter var jag röd. Alltid samma sak.


Här är staden vi bodde i. Helt underbar som sagt

Var mäktigt att se detta i verkligheten. Fransmännen har förstört en del av sfinxens ansikte då de försökte riva den. Mycket synd. De säger att pyramiderna var släta och täckta av guld för längesedan. Önskar att jag hade kunnat se det. Kul att människan har åstadkommit något vackert här på jorden också.

Precis så här såg det ut när jag snorklade. Kunde inte tro mina ögon :D Simma med delfiner är nog det coolaste jag gjort. Hoppade från relingen när jag såg dem bredvid båten. De bara tittade på mig, jag antar att de är vana vid turister =))


Haha kom och tänka på en skön typisk-Alex-konversation som uppstod här om dagen:

Alex: Poesi är sliskigt. Tycker det är ganska lame.
X: Jasså?
Alex: Fast när jag var yngre skrev jag massa dikter....
X: Mm, var det innan du började spela dum?
Alex: Spela Doom!? Aaa det lirade jag massa. Gillade det senaste men inget slår ju känslan när man spelade doom 1 som liten! blablabla

Ibland tänker inte jag.. Nu är det dags att hoppa i säng. Jag har drömt om avatar nästan varje natt sedan jag såg den. Försöker acceptera att jag aldrig kommer få bli en navi... :( Känner mig så meningslös.

Hoppas alla har det fint! Saknar er. Snart är jag i Cluj igen!!